Намаляване на половина на акциза за бензина и дизела. Слагане

...
Намаляване на половина на акциза за бензина и дизела. Слагане
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Намаляване на половина на акциза за бензина и дизела

Намаляване на половина на акциза за бензина и дизела. Слагане на таван на газа от 50 евро са двете стъпки на държавното управление за отбрана на българските семейства. Това съобщи в " Лице в лице " по бТВ Корнелия Нинова.

Тя разкри, че България е получила увещание за поддръжка от други страни-членки.

" Трус в обединението - не, само че е противен казус. Заявих, че е добре да имаме единна кандидатура. Уви, сътрудниците не стигнаха до това единодушие. Тошко Йорданов и Иван Митева са безапелационни за своята кандидатура ". Така разяснява вицепремиерът и стопански министър двете кандидатури за нов ръководител на Българска народна банка.

" Ние познаваме и двамата претенденти, сътрудници са, депутати и няма потребност занапред да се срещаме и срещаме с тях. Ще преценяме кой да подкрепим по професионални качества и на следващия ден ще излезем с решение. Смятам, че на този пост обаче не трябваше да се кандидатират хора, които са политически обвързани. Българска народна банка е доста сериозна институция и там трябваше да се заложи на съществени експерти в банковата сфера ", добави тя.

Очаквайте детайлности....
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР