Намалява перспективата за пробив в преговорите между Обединеното кралство и

...
Намалява перспективата за пробив в преговорите между Обединеното кралство и
Коментари Харесай

В последния час: перспективата за пробив в преговорите за Брекзит намалява!

Намалява вероятността за пробив в договарянията сред Обединеното кралство и Европейски Съюз за комерсиалните връзки след Брекзит, твърди почитан източник на английското държавно управление, представен от Би Би Си.

Политическият редактор на медийната компания Лора Кюнсбърг заяви, че поискалият анонимност източник е показал, че екипът на Европейски Съюз е " внесъл нови детайли в договарянията в последния час ". Източникът обаче е допълнил, че пробив към момента е вероятен през идващите няколко дни.

Преговорите в Лондон не престават без спиране към този момент второ денонощие. Риболовните права и честната конкуренция не престават да са двата най-щекотливи въпроса.

Друг източник, този път от Европейски Съюз, е декларирал пред Лора Кюнсбърг, че договарянията " се влачат " извънредно постепенно по въпроса за конкуренцията, тъй като двете страни не могат да се спогодят по разпоредбите за съблюдаването ѝ.

Кюнсбърг разяснява, че " проблемите за решение не са нови, само че от английска страна като че ли остава възприятието, че разгoворите са се върнали с 24 часа обратно ".

По-рано ирландският външен министър Саймън Ковъни съобщи, че те са " в самия си край " и ще приключат до дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР