Наказаният полузащитник на Ювентус - Николо Фаджоли разказа за пристрастяването

...
Наказаният полузащитник на Ювентус - Николо Фаджоли разказа за пристрастяването
Коментари Харесай

Фаджиоли: Залагах безразборно!

Наказаният полузащитник на Ювентус - Николо Фаджоли описа за пристрастяването си към хазарта пред към 300 студенти, обяснявайки за своя проблем и работата за битка с него.

23-годишният италиански полузащитник е отхвърлен от октомври, откакто призна, че е правил безчет
залагания на футболни мачове, които не включват неговите тимове, като получи 7-месечно наказване. Ще му бъде разрешено да се завърне във футбола след 25 май.

" Съжалявам за това, което направих. Ювентус беше доста покрай мен. Всички, клубът, треньорът и моите съотборници. Как го одобриха? Е, явно не бяха удовлетворени. Но те ми помогнаха. Клубът знае, че съм схванал грешките си. Всички би трябвало да се научим и да стартираме изначало.

Той не пожела да разиска какъв брой е заложил общо, само че призна, че е изгубил към 5000 евро на един
залог.

" Печеля добре и залагам доста. Но всеки, който печели 1200 на месец и залага 1000, има същата взаимозависимост като мен ", сподели футболистът.

Доктор Лучана Монте от Отделението по патология на зависимостите също взе присъединяване в диалога, обсъждайки обстановката на Фаджоли.

" Николо страда от заболяване, мина през здравна стратегия и в този момент е в ремисия. Тези срещи са доста потребни за децата. Фаджоли съобщи непосредственост, човещина и примирение. "
 Данило може да пропусне финала за Купата на Италия
Данило може да пропусне финала за Купата на Италия

Контузи се

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР