Мъжкият национален отбор по волейбол на България продължава участието си

...
Мъжкият национален отбор по волейбол на България продължава участието си
Коментари Харесай

България излиза срещу САЩ в опит да запише първи успех в Лигата на нациите

Мъжкият народен тим по волейбол на България продължава присъединяване си в първата седмица от най-комерсиалния шампионат - Лигата на нациите.

Националите, водени от италианския елекционер Джанлоренцо Бленджини, излизат против Съединени американски щати в третия си мач от шампионата в група 1, който се организира в Анталия (Турция). Срещата е довечера от 20:00 часа българско време.

" Лъвовете " имат две загуби до момента. Те започнаха с проваляне против олимпийския първенец Франция с 0:3 гейма. Във втория си мач българските волейболисти останаха още веднъж с празни ръце, като изгубиха от Канада с 0:3 гейма.

От друга страна отборът на Съединени американски щати е с изцяло освежен състав. Съперниците са без нито една от звездите си с които ще играят на Олимпийските игри в Париж.

Американският отбор даже не е воден от селекционера Джон Спероу, а от двама от помощниците му - Анди Рийд и Матю Фюрбрингър.

В този си състав американците също записаха две загуби с по 0:3 гейма - от миналогодишния победител в Лигата - Полша и от олимпийските първенци от Франция.



Волейболистите на България и Съединени американски щати са на последните две места от класирането на Лигата на нациите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР