“Гледам говорителите на ПП-ДБ, казват колко свършили за 9 месеца,

...
“Гледам говорителите на ПП-ДБ, казват колко свършили за 9 месеца,
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Плевен: ПП-ДБ, какво щяхте да направите без ГЕРБ? Какво щяхте да правите, ако не ви бранеше ДПС?

“Гледам представителите на ПП-ДБ, споделят какъв брой свършили за 9 месеца, а кои сте вие? Какво щяхте да извършите без ГЕРБ? Какво щяхте да вършиме, в случай че не ви бранеше Движение за права и свободи? Ние с нашите депутати сме толкоз отговорни, колкото и те. ” 

Това разгласи на среща със симпатизанти в Плевен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 Снимка Българска телеграфна агенция

Според него обстановката била “идиотска ”. Той всеки ден се изправял пред твърдите ядра на ГЕРБ в страната, другите партии нямат подобен актив, само че “имат едно самочувствие и безсрамие, за което останалите могат да завиждат ”.

“За ПП-ДБ е значимо да са съпротива и да търсят недостатъци и където може постове. Поне извън изглеждахме добре, западните ни сътрудници схванаха, че са заложили на куция кон ”, сподели още Борисов.

И добави:

“За тези 9-10 месеца българският народ имаше потребност да види това, пристигнаха едни, които са изкарали курсове в Америка и почнаха да приказват на хората на негоден британски. Сега хората се убедиха, че чудеса няма и единствената вяра за страната е да се намерят виновни хора, които да ръководят. ”

Той напомни, че парите по Плана за възобновяване и резистентност са изхарчени за пенсии и трябвало в този момент да се връщат назад.

“Чувствам се отговорен, само че Политическа партия - не ”, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

“Направиха една недъгава Конституция, добре че не разсипахме правосъдната система, желаеха да делкат с нас правосъдната система! Искаха всичко 50/50! Слушам ги по какъв начин приказват за нас, че сме неприятни, а до оня ден управлявахме дружно! Всичко от оня изминал запис стана действителност! ”, сподели още той.

И най-после предизвести:

“Хемус ” ще я строите 3 пъти по-скъпо! На 9 юни или ще ни пристигна акъла, или не го чакайте! ”



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР