Наглите набези на крадци в столичния квартал „Горна баня“ продължават.

...
Наглите набези на крадци в столичния квартал „Горна баня“ продължават.
Коментари Харесай

Автоапаши задигнаха чисто нов джип и още 13 коли само в 1 софийски квартал за месец

Наглите нападения на крадци в столичния квартал „ Горна баня “ не престават. В неделя апаши са отмъкнали чисто нов фамилен джип SUV Hyundai Santa Fe, който е бил паркиран пред блока на притежателите си на ул. „ Лотос “, написа Телеграф.

„ Взехме колата на шести януари. Явно са я набелязали за нула време, тъй като я откраднаха на 30-и (неделя). Това се е случило малко след 18ч. Беше паркирана против входа на блока. Съседка удостовери, че я е видяла там към 17ч.

Доста нагла кражба като цяло. Сигналът на GPS-а беше блокиран и в приложението местоположението показваше, че е на мястото, където бяхме спрели предходния ден “, описа собственичката на автомобила Цветелина Димитрова.

Към момента няма информация дали някой от живеещите в региона е забелязал крадците. Семейството е подало сигнал на телефон 112, а от там ги свързали с дежурния в Шесто РПУ.

Жители на квартала настояват, че за последния месец там са изчезнали 13 автомобила.

Припомняме, че набезите на крадци в „ Горна баня “ доста зачестиха. Злосторниците влизат в домовете на хората, до момента в който те гледат телевизия. Една от къщите е разбивана най-малко 10 пъти. Откраднат е и ледник от друга. Към момента апашите не са открити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР