Нагла измамница завлече десетки семейства от цялата страна, като им

...
Нагла измамница завлече десетки семейства от цялата страна, като им
Коментари Харесай

Измамница обещава маски, а праща боклуци, нейна жертва стана и бременна в 9-ия месец

Нагла измамница завлече десетки фамилии от цялата страна, като им пробута отпадъци вместо поръчаните по Интернет защитни маски от ковид. Измамена пловдивчанка застана пред камерата на Нова телевизия, с цел да опише по какъв начин е влязал в клопката. 

„ Това е насмешка с болката, със страданието, с потребностите на хората. Поне 5 маски да имаше в колета, за който платих доста пари “, показа той. 

„ Измамницата се показва с името Роза Димитрова. Тя ми показа, че имала имала 8 кутии с по 100 маски. Поръчах една кутия и ми сподели, че на още идващия ден ще ги изпрати. В събота получих SMS от курирската компания. Отидох да я взема, само че доста бързах, тъй като имах работа. Взех пратката, платих я, само че се оказа, че колетът е торба с отпадъци “, споделя Теодора Гешева от Пловдив.

„ В торбата имаше употребен спрей за разчистване на плесен, празни опаковки от електрически крушки и остаряла книга. Платих към 38 лв. “, прибавя излъганата дама. 

„ Свързах се още веднъж с курирската компания откакто разбрах, че съм излъгана. Казаха ми, че могат да спрат наложения платеж, само че би трябвало да им кажа номера на жалбата, която би трябвало да подам в полицията. Направих това и дадоха обещание в скоро време, че се свържат с мен “, споделя Теодора. 

„ Потърсих измамницата, само че ме блокира. Изтри профила си след това, само че се появи нов с друга фотография. Сега събира помощи от другари в обществената мрежа, показала е и банкова сметка “, прибавя излъганата пловдивчанка. 

Жена, която е бременна в 9 месец, също е излъгана, споделя репортерът Благой Бекриев. Тя е получила празни опаковки от електрически крушки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР