„Надявам се това да бъде сделка между ЦИК и „Смартматик“,

...
„Надявам се това да бъде сделка между ЦИК и „Смартматик“,
Коментари Харесай

Шефът на Сиела Норма: Твърде малки сме, за да воюваме с държавата

„ Надявам се това да бъде договорка сред ЦИК и „ Смартматик “, в случай че имат потребност, аз съм споделил, че ние безусловно гратис ще помогнем в тази договорка, само че единствено в случай че само че помолят “.

Това сподели пред bTV Веселин Тодоров, изпълнителен шеф на „ Сиела Норма “.

Тодоров сподели, че персонално е съдействал за среща сред служебния кабинет и представители на „ Смартматик “. Не бягаме от отговорност, само че не желаеме да бъдем пострадали, посочи той.

Директорът на „ Сиела Норма “ още веднъж повтори, че компанията не може да си разреши да загуби 7 млн. лева От думите му стана ясно, че най-вероятно ще са на загуба 500 хиляди лева и ще го преглътнат поради упреците, че желаят да провалят изборите.

На въпрос дали извиват ръцете на държавното управление той отговори: „ Ние сме толкоз дребни, че не можем да си помислим да извиваме ръцете на който и да било. В историята на България големи компании изчезват, като водят война с страната. Как да си го помислим “.

Той прикани ЦИК да форсира приключването на досегашния контракт, по който им дължат 43 млн. лева с Данък добавена стойност. Малко е като опит - ние докога ще издържим и по кое време банкерите ще дойдат да ни опишат имуществото, разяснява Тодоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР