Надежда Нейнски е била поразена тежко от коронавируса. Хубавото Наде,

...
Надежда Нейнски е била поразена тежко от коронавируса. Хубавото Наде,
Коментари Харесай

Надежда Нейнски в турска болница заради ковид

Надежда Нейнски е била изумена тежко от ковид. Хубавото Наде, както беше позната при започване на прехода, в този момент е дипломат в Турция.

Надежда и нейният брачен партньор са преболедували тежко коронавирусната зараза. Семейство Нейнски е лежало в болница в Турция поради утежняване на болестта.

За претърпяното Нейнски описа в ефира на Дарик радио. По думите й откакто положението им се утежнява, дружно със брачна половинка си – Светлин, прекарват една седмица в болнично заведение в Анкара. Там са били лекувани, само че без вентилиране с О2.

„ Бяха тежки дни и за двама ни “, сподели посланикът ни и добави, че е била впечатлена от цялостната организация на системата. „ Няма значение дали си  най-обикновен човек, посланик или министър – за всички се ползва една и съща процедура и тя се следва доста прецизно “, описа още тя.

Санкциите в Турция са доста съществени, всички носят маски, а през уикендите работят единствено магазините от първа нужда. Заведенията не работят доста от дълго време, съвсем всички заведения за хранене са се организирали и правят доставка, изясни ограниченията в съседката ни Нейнски.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР