Над по-голямата част от страната облачността ще се задържи значителна

...
Над по-голямата част от страната облачността ще се задържи значителна
Коментари Харесай

Мъгли до обяд, а после...

Над по-голямата част от страната облачността ще се задържи забележителна в днешния неделен ден, а в равнините и низините до обяд ще остане  мъгливо.

Временни разкъсвания на облачността до слънчево се чакат над югозападните и планински региони в следобедните часове. Над останалата част от България ще се задържи облачно. Късно вечерта против понеделник чакаме в крайните югозападни и северозападни региони да  завали дъжд, предвиждат от MeteoBalknas. Ще духа слаб до сдържан и най-вече южен вятър. Максималните температури ще са сред 6° и 11°.

В планините след обяд ще доминира слънчево време. По-съществена смяна на времето  очакваме късно вечерта. Тогава от югозапад ще стартира нарастване на облачността и ще завали сняг. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, а на 2000 метра - към 2°.

В София в утринните часове видимостта ще бъде понижена, а денем времето ще остане облачно. Минималните температури в столицата ще са сред 3 и 5 °C. Късно вечерта против понеделник се чакат и превалявания от дъжд, а по високите южни квартали с надморска височина от 750-900 метра дъждът ще премине в сняг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР