Над две хиляди участници се включиха в четвъртото издание Витоша

...
Над две хиляди участници се включиха в четвъртото издание Витоша
Коментари Харесай

Над 2000 участници се включиха във "Витоша летен фест"

Над две хиляди участници се включиха в четвъртото издание " Витоша летен фест ", което се организира в неделя в София. Надпреварата се организира край хижа Момина канара, като е част от самодейност " София – Европейска столица на спорта " и от програмата на Столична община за даване на повече благоприятни условия на столичани и гостите на града за деен и здравословен метод на живот.

В планинското тичане по 14-километровото трасе с име " Кумата " най-бърз бе Димчо Мицов от Сапарева баня, който приключи с време 47:41 минути. Втори се подреди Георги Гергов от " Стратеш Атлетик " (Ловеч) с време 48:01, трети – Александър Спасов от Team Skisharki/ Жулистан 50:50.

При дамите единствена под 1 час финишира Маринела Нинева от КЛА Локомотив Дряново – тя сграбчи успеха с резултат 58:48 мин., пред Елена Димитрова от 5kmRun 1.01:26 ч., Антония Маринова 1.02:52 ч.

 Над 2000 участници се включиха във
© sofia2018.bg

При колоездачите най-бързи с 55:09 мин. са по едно и също време финиширалите Илко Илиев и Александър Минчев. При дамите победителка е Нели Стоянова с 1:43:09 ч. Общо участниците във всички надпревари бяха над 650.

Много фенове на планинските походи пък се включиха без спортен темперамент.

Пълни резултати от " Витоша летен фест " можете да намерите тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР