Над 300 коледни пакета с продукти от първа необходимост бяха

...
Над 300 коледни пакета с продукти от първа необходимост бяха
Коментари Харесай

Във Владиславово раздадоха над 300 пакета с продукти на нуждаещи се

Над 300 коледни пакета с артикули от първа нужда бяха обезпечени за нуждаещите се във варненския регион " Владислав Варненчик ". Инициативата се реализира за поредна година със съдействието на кмета на Владиславово и началник на районната организация на ГЕРБ Николай Костадинов и общинските съветници Марица Гърдева и Николай Георгиев.

Всеки коледен пакет съдържа захар, сол, фасул, ориз, леща, макарони, олио, оцет, сокове, почистващи препарати и други артикули от първа нужда.

" Навръх Игнажден, когато съгласно традициите стартират коледните празници, подаваме ръка на обществено слаби, пенсионери, хора с увреждания, възпитаници от фамилии в неравностойно състояние ", разяснява Николай Костадинов. " Коледни пакети са обезпечени и за двата пенсионерски клуба във Владиславово, както и за Кризисния център за жертви на принуждение и трафик на хора, който е на територията на региона ", добави кметът.

Към пожеланията му за здраве и благоденствие се причислиха и общинските съветници. " Нека светлите християнски празници изпълнят домовете и сърцата Ви с топлота и наслада! Нека Новата 2019 година бъде великодушна и мирна за всички ", пожела Марица Гърдева, ръководител на групата на ГЕРБ в Общинския съвет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР