Набожна двойка християни от Мичиган позволи на новороденото да умре

...
Набожна двойка християни от Мичиган позволи на новороденото да умре
Коментари Харесай

Шок и ужас: Набожни християни оставиха бебето им да умре и се оправдаха с Бог! Обвиниха ги в убийство

Набожна двойка християни от Мичиган разреши на новороденото да почине от жълтеница, казвайки на акушерката: " Бог не прави неточности ". Рейчъл Джой Пилан, на 30 година, и нейният брачен партньор Исус Бари Пилан, на 36 година, отказали да търсят здравно лекуване за щерка си Абигейл и с тези си дейности шокираха обществото. Двамата са упрекнати в несъзнателно ликвидиране, написа Lansing Jurnal. Полицията разкри сърцераздирателни детайлности за това по какъв начин животът на бебето Абигейл приключва единствено три дни след раждането. Тя е родена в дома на фамилията на 6 февруари. Акушерка и двама помощници в началото описали Абигейл като крепко момиче. Но когато акушерката се завърнала на идващия ден, бебето изглеждало жълтеникаво.

Състоянието е доста постоянно и визира повече от половината бебета през първата седмица. Повечето случаи не изискват лекуване, само че несъразмерната жълтеница може да аргументи увреждане на мозъка.

Акушерката предизвестила двойката, че Абигейл би трябвало да бъде отведена непосредствено в болница. По думи на локален детектив обаче Рейчъл отказала да потърси здравно лекуване за бебето, заявявайки, че " Бог не прави никакви неточности ".

На идващия ден детето почнало да се храни погрешно и да кашля кръв. " Рейчъл сложила бебето покрай прозорец. То било облечено единствено с пелена, а тя употребяваща сешоар, с цел да поддържа топлината ", прибавя детективът.

Състоянието на Абигейл траяло да се утежнява до 9 февруари, а бабата на бебето и майка на Рейчъл желала да го заведе в болница. Майката обаче не разрешила детето да бъде отведено в болница и по-късно същата заран Абигейл спряла да диша.

Братът на майката се обадил просто да осведоми полицията, че детето е умряло. Когато офицери пристигнали на място, те се качили горе и намерили бебе, което е умряло, а трима други хора се молели.

Медицински откривател откри, че Абигейл е умряла от неконюгирана хипербилирубинемия и керниктерус. И двете положения са свързани с жълтеницата.

Четири дни след гибелта на Абигейл, майка й разгласява нейна фотография във Фейсбук.

Родителите са задържани и упрекнати в ликвидиране. Изправени са пред 15 години затвор, в случай че бъдат наказани.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР