Наблюдаваме тази тенденция на пазара на употребявани автомобили от доста

...
Наблюдаваме тази тенденция на пазара на употребявани автомобили от доста
Коментари Харесай

Вижте кои употребявани автомобили на една година са по-скъпи от същите чисто нови

Наблюдаваме тази наклонност на пазара на използвани коли от много дълго време: доста модели не поевтиняват, а в противен случай, нарастват, макар обстоятелството, че показаните съответни образци стават все по-стари. Но до момента това важеше за дребен брой модели, които бързо се трансформират в колесционерска полезност.

Нещата обаче се трансформират и американският пазар наподобява е подготвен да ни покаже една друга страна на новата действителност: цените на някои използвани коли са по-високи от съответните нови, като тези коли напълно не са колекционерски. Индустрията сега не е в положение да даде толкоз нови коли, колкото клиентите желаят да купят и заради тази причина използваните са по-търсени и надлежно - по-скъпи.

Можете да получите малкоупотребявана кола за няколко дни, до момента в който доставката на нова може да отнеме до една година. Това събитие води до повишение на цените на вторичния пазар. Позовавайки се на данни от платформата iSeeCars, изданието motor1 оповестява, че приблизително едногодишна кола в този момент коства 1.3% повече от еквивалентна нова. Но някои използвани коли са доста по-скъпи от новите.

Изданието написа, че записаното равнище е рекордно високо за пазара на използвани коли. Както се вижда в таблицата по-долу, абсолютният шлагер е едногодишният Mercedes-Benz G-Class, който е с 35.6% по-скъп от чисто нов. Също по този начин в Топ 5 на американския рейтинг за скъпи коли измежду колите на възраст 1 година са Chevrolet Corvette, Tesla Model 3, Ford Bronco Sport и Chevrolet Trailblazer. Цифрите демонстрират разликата в цените (процентна и парична в щатски долари) за едногодишна и чисто нова кола.
`Вижте

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР