Наближават празниците и съпътстващата ги еуфория покрай подаръците. Всички се

...
Наближават празниците и съпътстващата ги еуфория покрай подаръците. Всички се
Коментари Харесай

Чудни идеи за лесни коледни подаръци в последния момент

Наближават празниците и съпътстващата ги еуфория около подаръците. Всички се суетим за едно - какво да подарим на най-любимите си хора. Добре знаем, че не цената е значима, а качеството и най-много сантименталната стойност на подаръка.

Ето и няколко лесни оферти за коледни дарове:

1. Кошница с деликатеси
Винаги може да изненадате обичаните си с една красива и огромна кошница, която да е цялостна с френски сирена, хубаво вино, лакомства и чай. Този подарък няма да остане за спомен, само че пък е съвършен, в случай че не сте избрали нещо друго.

2. Гифт карта
Много удобен, елементарен и бърз подарък. Без значение дали става дума за храна, облекла или за техника, този подарък е един от най-широко публикуваните напоследък.

3. 3D printing pen
Свежа концепция е 3D принтинг химихалка, с която може да рисувате в 3D пространството. Тези писалки вървят от 20 до 100 лева съгласно модела. Всички идват с нужните за тях консумативи, а когато свършат, елементарно могат да се закупят в допълнение. Изисква се малко време да свикнете с тези химикали, само че по-късно можете да вършиме доста забавни неща. Тази писалка е много добър подарък и за деца, защото това е доста по-интересен метод за изобразяване, а и ще развие изобретателната страна у тях.

4. Power bank
Друга добра концепция за подарък е power банка. Хората непрекъснато са в интернет с телефона си, употребяват приложения, играят игри, контактуват в обществените мрежи. Батериите на телефоните се изпаряват доста бързо, по тази причина в случай че околните ви разполагат с такава банка, ще могат да зареждат мобилните си устройства на всички места и когато и да е.

Източник: vesti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР