Наближава крайният срок - 28 април (четвъртък), за подаване на

...
Наближава крайният срок - 28 април (четвъртък), за подаване на
Коментари Харесай

Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в XXI общински турнир по футбол на малки врати в Мездра

Наближава крайният период - 28 април (четвъртък), за подаване на поръчки за присъединяване в XXI общински шампионат по футбол на дребни порти, проведен от Община Мездра. Турнирът ще се организира от 9 до 27 май на спортната площадка в Средно учебно заведение „ Иван Вазов “. Футболните срещи ще бъдат с начален час 18.30 и 19.30.
Съгласно наредбата за осъществяване на шампионата, в него могат да вземат присъединяване фирмени, квартални и селски тимове от община Мездра, които са формирани от състезатели, чиято адресна регистрация е на територията на общината. Всеки тим би трябвало да се състои от най-малко 10 състезатели, като в игра са пет полеви играчи + вратаря.
Таксата за присъединяване е 10 лв. на играч, а минималната възраст - 16 години. В шампионата нямат право да вземат участие състезатели, картотекирани през пролетния полусезон на шампионатите в Първа професионална футболна лига, Втора професионална футболна лига и Трета аматьорска футболна лига - сезон 2021/2022.
Системата за осъществяване на шампионата ще бъде конкретизирана на техническата конференция, според от броя на подадените поръчки за присъединяване.
Отборите, класирали се на I, II, III и IV място, ще получат купи, грамоти и парични награди: за първо място - 500 лева, за второ - 300 лева, за трето - 200 лева, за четвърто - 100 лева
Ще бъдат избрани най-хубавият фирмен, квартален и селски тимове, които също ще бъдат наградени (при подадени поръчки от най-малко 3 тима в категория). Ще бъдат връчени и две самостоятелни награди от по 100 лева - за най-хубав вратар и голмайстор на шампионата. Предвиден е и специфичен екипен приз за феърплей също от 100 лева
Заявки за присъединяване в шампионата се одобряват в стая №303 на Община Мездра, при Мариета Кръстева, мл. специалист „ Спорт и юношески действия “. До тази дата водачите на тимовете би трябвало да показват също лист на състезателите и да заплатят таксата за присъединяване.
Техническата конференция и жребият за шампионата ще се състоят на 29 април (петък) от 15:00 часа в дребната заседателна зала на 4-ия етаж в постройката на Община Мездра.
За контакти и спомагателна информация: тел. 0899 132 303 - Мариета Кръстева и тел. 0879 830 900 - Седефка Петкова.
С Наредбата за осъществяване на XXI общински шампионат по футбол на дребни порти може да се запознаете на публични уебсайт на Община Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР