На „Златни пясъци“ се правят луди партита без никакви мерки

...
На „Златни пясъци“ се правят луди партита без никакви мерки
Коментари Харесай

Чужда тв показа див купон без маски на Златните

На „ Златни пясъци “ се вършат луди празненства без никакви ограничения против ковид. Това описват от немската телевизия RTL в сериозен репортаж от нашия курорт.

Според медията туристите, притежателите на заведения и личният състав наподобява са не запомнили за заплахата от болестта.

Тези фрагменти са от празненство на Златни пясъци. От RTL описват, че купонът е сниман тази седмица. Хората са без маски и не съблюдават обществена отдалеченост.

„ За разлика от Майорка, тук доста повече неща са разрешени. Като пиенето на плажа и по тази причина сме тук “, споделя немски екскурзиант.

„ Пълно благополучие, всичко е отворено, питейни заведения, нощни заведения ужасно е! “, споделя различен курортист от Федералната република.



Кадрите на купони с хиляди летовници на едно място тормозят немските здравни специалисти.

"Ако е имало притежател на ковид, всички присъстващи ще занесат болестта назад по родните си места. Особено в случай че нямат признаци, в случай че не се тестват и в случай че не останат под карантина след края на почивката си “, споделя вирусологът Мартин Щюрмер.

В края на предходната седмица Германия беше скандализирана от сходни купони на остров Майорка. Там вървят доста немски туристи и немските здравни служби обмислят да вкарат наложителна карантина за летовниците, които се прибират от отмора на испанския остров. Заради абсурда, през вчерашния ден Майорка затвори нощните заведения и плажните си питейни заведения.

Управителят на нощен клуб Даниел Стефанов даже счита, че излъчените нощни фрагменти по немската телевизия са от предходната година. "Защото нямаме повече от 50 индивида в клуба на вечер. За жал няма туристи ", съобщи Стефанов в телевизионно изявление и добави, че се съблюдават противоепидемичните ограничения и е изпратена позиция до RTL.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР