Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез бе доволен от

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез бе доволен от
Коментари Харесай

Душан Керкез: Показахме, че можем да бъдем опасни

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез бе удовлетворен от представянето на своите футболисти в дуела с ЦСКА 1948, приключил при нулево тъждество.

„ Не спечелихме, само че съм доста горделив с моите футболисти. След прочувствения мач в шампионата за Купата на България в сряда, бе обикновено да бъде мъчно, откакто трябваше да създадем много промени в нашия състав и разрушихме салдото. Показахме, че когато владеем топката, можем да бъдем рискови и натискахме в опит да вземем трите точки “, съобщи след срещата Керкез и обърна внимание на анулирания гол на неговия отбор в 85-ата минута.

„ Не желая да се окайвам от решенията на съдиите. Мисля обаче, че някой би трябвало да изясни по какъв начин нашият състезател отигра топката с глава, а съперникът го удари и това не беше отсъдено като дузпа. Този удар повлия и на изстрела му с глава “, изясни наставникът на Ботев.

„ Днес трябваше да освежим тима, тъй като единствено преди няколко дни играхме полуфинал за Купата. Трябваше да запазим няколко играчи с картони, с цел да могат да играят във финала. Отборът не се състои единствено от 11 души. След първите 20 минути, в които бягахме малко безредно, мисля, че се справихме добре “, сподели още старши треньорът на „ канарчетата “.

„ Целта ни е да се класираме за Европа и ще забележим в края на сезона дали ще имаме мотив за наслада. Трябва да се борим до последния мач. Няма да е елементарно. Всеки чака Ботев да е седми, само че всички наши противници са доста съществени и ние би трябвало да извоюваме това място “, сподели още Душан Керкез.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР