На заседание на Националния съвет на НДСВ бяха взети решения

...
На заседание на Националния съвет на НДСВ бяха взети решения
Коментари Харесай

НДСВ подкрепи Вили Лилков в кметската надпревара в София

На съвещание на Националния съвет на Национална движение „Симеон Втори" бяха взети решения за присъединяване на партията в изборите за органите на локалната власт на 29 октомври т.г.

Партията си очертава като цел продобиване тук-там в общинските препоръки, в регионални и общински центрове, сред които Благоевград, Русе, Пловдив и Пловдивска област, Стара Загора, Видин, Враца, Плевен, Перник, Кюстендил и други.

Националният съвет на Национална движение „Симеон Втори" утвърди към този момент изразената в декларация поддръжка за Вили Лилков, в качеството му на претендент за кмет на София.

Беше доказана опцията за локалните структури да договарят гъвкаво и рационално с представители на партии, чиито претенденти дават отговор на критериите на Национална движение „Симеон Втори" за подготвеност, отговорност и честност.

В няколко области към този момент се оформят обединения с присъединяване на Национална движение „Симеон Втори", както и поръчки за поддръжка на претендентите на партията.

Националният съвет разпореди на предизборния щаб да развие разнородни форми на поддръжка за претендентите на Национална движение „Симеон Втори", които ще вземат участие в борбите за кметския стол в Благоевград, Видин, Русе, Стара Загора, Пловдив и Хаджидимово.   
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР