На заседание на Изпълнителното бюро на Българския олимпийски комитет днес

...
На заседание на Изпълнителното бюро на Българския олимпийски комитет днес
Коментари Харесай

Шефът на ските поема зимните спортове в БОК

На съвещание на Изпълнителното бюро на Българския олимпийски комитет през днешния ден бяха признати докладите за представянето на българските делегации на Вторите Европейски игри Минск 2019 и на Европейския юношески олимпийски фестивал Баку 2019.
Членовете на управата бяха осведомени за сполучливо миналите от 12 до 16 октомври Първи Световни плажни игри на АНОК в Доха, Катар и представянето на българските спортисти в тях, както и за състоялата се директно след игрите генерална асамблея на АНОК.
Изпълнителното бюро на БОК гласоподава единомислещо Цеко Минев за заместител ръководител на БОК, чийто сектор ще бъдат зимните спортове. От 2003 г Минев е отпред на Българската федерация по ски и с помощта на него страната ни взе 9 международни купи в алпийските ски и сноуборда и доближи до Кристален глобус на Радо Янков в сноуборда, международна купа в ски скока при младежите на Владимир Зографски, а също по този начин и Алберт Попов се настани трайно в топ 10 на международната купа при алпийците.

Бюрото одобри и поканата на МОК за присъединяване на Българския олимпийски комитет в идните Олимпийски игри Токио 2020.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР