На всеки се случва да попадне на енергиен вампир –

...
На всеки се случва да попадне на енергиен вампир –
Коментари Харесай

Топъл душ пази от енергийни вампири

На всеки се случва да попадне на енергиен върколак – постоянно това е някой сътрудник, който безусловно изпива силите на всеки, който се окаже наоколо до него.

Енергийните вампири не изсмукват силата преднамерено, просто те имат дребен ресурс от сила и се зареждат от другите хора. Човекът с високо равнище на сила предава част от нея на този с по-ниско равнище.

Не е нужен физически досег, това се случва при докосването на аурите на хората. Аурата е предпазен екран, който защищава индивида от непознато поле.

Но тя има и друга функционалност. Когато човек демонстрира интерес към нещо, аурата му се отваря, с цел да се опита да всмуче част от това нещо. Точно това свойство на аурата разрешава на хората да се зареждат с сила от природата.

 Топъл душ пази от енергийни вампири

Интуитивно е това чувство за енергийния върколак и първата му задача е да притегли вниманието ви. Но с цел да се зареди с сила, вампирът има потребност от вашата нервност, яд или боязън.

Почти във всеки колектив има човек, който като че ли е програмиран да основава спорове. След конфликтната обстановка, която е унищожила нервите на множеството хора в помещението, вампирът е ухилен и благополучен.

Това е, тъй като се е заредил с сила. Енергийните вампири нямат другари. Подходът им постоянно е еднакъв: привличане на вниманието и предизвикателство на негативни реакции у жертвата.

Не се оставяйте енергийния върколак да ви докара до положение на тревога или яд. А в случай че обстановката е отвън надзор, представете си, че сте покрити със стъклен капак.

Всяка заран, за предотвратяване от енергийни вампири, взимайте топъл душ. Затоплянето на тялото изравнява силите му. Завършете душа с ледена вода.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР