На всеки се случва да изпадне в ситуация, когато е

...
На всеки се случва да изпадне в ситуация, когато е
Коментари Харесай

Как да не пропуснете знаците на съдбата

На всеки се случва да изпадне в обстановка, когато е в задънена улица и не знае по какъв начин да откри излаз от сложна обстановка. Но даже в най-трудната обстановка човек не е самичък – на негово разположение са знаците на ориста, които му оказват помощ да вземе вярно решение.

Важното е по какъв начин да ги разпознаете, с цел да не ги пропуснете и да можете да вземете решението, което е най-хубаво за вас. Но по какъв начин да ги отсеете измежду голямото количество информация, което е на всички места към нас?

Трябва да се научите деликатно да се вглеждате в детайлите и вярно да анализирате всичко, което видите. Така в никакъв случай няма да изпуснете знаците на ориста.

За задачата би трябвало деликатно да се отнасяте към всичко, което ви заобикаля, и да размишлявате над всяко нещо, което се случва. Освен това би трябвало да помните сънищата си и да се научите да разпознавате вярно цифрите.

Не изпускайте даже най-дребните елементи, които съгласно вас не заслужават вниманието ви. Знакът на ориста може да се крие в инцидентно чута дума от чужд човек.

 Как да не пропуснете знаците на ориста

Можете да срещнете знака на ориста на страницата на книга, която инцидентно сте взели да почетете. Анализирайте сънищата си. Запомняйте освен най-ярките моменти от тях, само че също по този начин характера на съня.

Ако постоянно сънувате кошмари, рискове и гонене, в същинския живот вие изпитвате неустановеност и боязън, значи би трябвало да измененията живота си.

Дори в държанието на електрическите уреди можете да откриете знаците на ориста. Ако електроуредите постоянно се скапват в дома ви, това значи, че непрекъснато разпилявате силите и силата си без резултат.

Помнете, че даже изгорялата ютия може да е сигнал за вашата некадърност да се справите с възприятията си. Проблемите с електрическия ток приказват за това, че сте се затрупали с работа, която не успявате да свършите.

Някои болести също са знаци на ориста. Проблемите с черния дроб са в резултат на вашия яд, а болесттите на крайниците са спътници на хората, които не могат да вземат изрично решение в нито една обстановка.

Ако непрекъснато имате болки във врата и раменете, това значи, че непрекъснато би трябвало да мъкнете на плещите си проблемите на другите, които се възползват от вас.

Всички числа, с които се сблъсквате, носят някакво обръщение за вас. Единицата символизира персона, двойката е обвързвана с страстите, тройката значи, че би трябвало да сте по-активни, четворката – внимание, ще изпуснете значима информация.

Петицата е знак, че сами сте господари на ориста си. Шестицата – че би трябвало да обърнете внимание на околните си, седмицата – чака ви благополучие, осмицата – шансът е близо. Девятката е знак, че всичко, което сте сънували предната нощ, ще се сбъдне.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР