На всеки от нас поне веднъж му се е искало

...
На всеки от нас поне веднъж му се е искало
Коментари Харесай

Кошмари в кухнята: Очаквания и тъжна реалност

На всеки от нас най-малко един път му се е желало да подготви някой по-интересен специалитет. Било поради рожден ден на обичан човек, годишнина от сватбата, имен ден или различен специфичен мотив, сигурно сте опитвали да се изявите като майстори в кухнята.

И най-малко един път ви се е случвало макар цялото ви усърдие да сте претърпявали цялостен неуспех. И нормално повода за кулинарния ви провал не се крие нито в употребяваната рецепта, нито в качеството на продуктите, а във обстоятелството, че готвенето си е цяло изкуство и изисква избран гений.

Просто би трябвало да приемем, че не всеки от нас го бива в месенето, овкусяването на храна и нейната украса. Затова и се случва упованията, които имаме за избрани гозби, да се разминават с действителността.

Именно тази тежка орис е сполетяла и хората, чиито фотоси ще видите в нашата изложба. Въпреки положените старания те по този начин и не са съумели да подготвят ястието, към което да се стремели в началото. Затова пък са позабавлявали виртуалното пространство с приключенията си.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР