На вид безобидна снимка на баща и неговото дете, публикувана

...
На вид безобидна снимка на баща и неговото дете, публикувана
Коментари Харесай

Тази снимка разкри зловещо убийство, останало скрито 49 г.

На тип безобидна фотография на татко и неговото дете, оповестена във Facebook, разкри злокобно ликвидиране на 19-годишно момченце, за което цели 49 години се смяташе, че е умряло при трагичен случай.

Когато отваря профила си в обществената мрежа Питър Буут, видял фотография на втория си татко Дейвид Диърлав, в чийто колене седяло умрялото му братче Пол. Малкият е умрял през октомври 1968 година, а пастрокът му твърдял, че е починал след рухване от леглото.

Тогава полицията не се усъмнила в тази версия и не разпитала в детайли бащата Дейвид. Така тайната за гибелта на Пол остава скрита съвсем половин век.

Но когато Питър видял фотографията във Facebook, внезапно се разстроил мощно и помолил фамилията си да смъкват фотографията от обществената мрежа.

В деня на нещастието той е бил на 4 години, а фотографията съумяла да извади един от потиснатите мемоари в съзнанието му. Човешката памет е загадъчна и необятна тъкмо като Вселената и изненадващо Питър си спомнил детайлностите за ликвидиране на по-малкото си братче.

 Дейвид Диърлав Снимка: Nort News

Питър е видял по какъв начин вторият му татко въртял мощно главата на дребния Пол нагоре и надолу и в един миг го блъснал в камината, като раната е била смъртоносна.

Веднага щом си спомнил за злокобното ликвидиране, Питър отишъл в полицията и им разказал всички, без да пропуща никоя от ужасяващите детайлности около убийството на дребния Пол.

Той споделя и че Дейвид постоянно ги е биел. Подлагал е дребните деца на мъчения, а в разказите си Питър твърди, че освен го е удрял с юмруци, а е и потапял главата му във вода.

Мъжът незабавно е бил хванат и срещи него са повдигнати две обвинявания – за принуждение над деца и за ликвидиране. За момента той отхвърля виновността си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР