На церемонията беше представена и книгата на доайените на спортната

...
На церемонията беше представена и книгата на доайените на спортната
Коментари Харесай

Наградиха изявени студенти спортисти от РУ „Ангел Кънчев“

На церемонията беше показана и книгата на доайените на спортната публицистика у нас - Михаил Делев и Асен Минчев - „ Българска спортна популярност “

На тържествена гала в " Канев център " се организира награждаване на изявени студенти-спортисти, спортни деятели и деятели от спортните и туристическите секции и клубове на Русенския университет „ Ангел Кънчев “ за високи достижения през 2022 година.

Наградите бяха връчени от учен Христо Белоев, а на събитието участваха зам.-кметът Енчо Енчев, регионалният шеф Анатоли Станев, ръководителят на Университетския състезателен център към районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “ проф. доктор Борислав Ангелов, представители от отдел „ Образование, спорт и юношески действия “ в Община Русе, преподаватели, студенти и посетители.

Сред запаметяващите се достижения за 2022 година са извоюваните на Националната студентска универсиада и на Националните летни студентски игри 4 златни, 13 сребърни и 11 бронзови медала, четирите извоювани сребърни медала на състезателката в плувните спортове Берна Велинова, както и класиранията на тимовете по тенис на маса. Бяха маркирани и високите достижения на студентите Иван Банчев и Габриела Димитрова, както и на докторанта Павел Цолов, които участваха в надпревари у нас и в чужбина, провеждащи се отвън рамките на националните студентски шампионати.

По-рано двама от доайените на спортната публицистика у нас - Михаил Делев и Асен Минчев показаха, още веднъж в „ Канев център “, второто издание на книгата си „ Българска спортна популярност “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР