Голямо количество цигари без бандерол и наркотици са иззели полицаи

...
Голямо количество цигари без бандерол и наркотици са иззели полицаи
Коментари Харесай

Удар на полицията! Иззеха голямо количество цигари и дрога при спецакция във Видинско /снимки/

Голямо количество цигари без бандерол и опиати са иззели служители на реда от Кула и Белоградчик в хода на подхванати дейни дейности против разпространяването на опиати и нередовна акцизна стока в района.
130 грама марихуана и 10 000 къса цигари без български акцизен бандерол иззели нощес чиновници на реда в Кула. По случая е арестуван 46-годишен гражданин на градчето.
Около 21.05 часа на основен път Е-79 униформени спрели за инспекция товарен автомобил с монтанска регистрация – влекач „ Мерцедес “ с прикачено полуремарке. При осъщественото в изискванията на необходимост претършуване в транспортното средство служителите на реда разкрили и иззели 50 стека цигари „ Davidoff Gold “ и вакуумиран найлонов плик със 130 грама зелена листна маса. При полевия наркотест тревата е реагирала на канабис. Водачът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа и наведен в ареста на районното ръководство.
Работата на проверяващите по случая продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане.
30 000 къса цигари без български акцизен бандерол са иззели тази нощ чиновници на РУ-Белоградчик. Кашоните с нередовната акцизна стока били открити в багажника на лек автомобил „ Фолксваген Голф “ с видинска регистрация, тестван на кръстовище в махала Фалковец.
Оперативна група е направила оглед на място. По случая с полицейска мярка за период до 24 часа е арестуван лидерът на автомобила - 24-годишен мъж от Белоградчик. Разследването продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР