На централния плаж на Каварна този уикенд са започнали активна

...
На централния плаж на Каварна този уикенд са започнали активна
Коментари Харесай

И на плажа на Каварна кипи строителна дейност

На централния плаж на Каварна този уикенд са почнали дейна строителни действия. За това алармира някогашният кмет на Каварна Цонко Цонев, който разгласява фотография в профила си във фейсбук на огромен ров с дълбочина един метър, който е бил изработен преди ден.

По думите му изкопът ще бъде бетониран, с цел да се построи басейн към хотела наоколо. " Това не е преместваем обект, става дума за строителна активност, която е безусловно неразрешена на плажа, " изясни за " Дневник " Цонев. Той описа, че в понеделник на обяд е посетил още веднъж плажа с публицисти и служащите са се показали като туристи и са избягали от обекта.

Според него виновен за строителните работи е наемателят на плажа и притежател на хотела и ресторанта наоколо Валентин Николов-Цуцко - локален предприемач, доближен на някогашния народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов от абсурда " Суджукгейт " (двамата са обвързани и с ползи към плажа Болата). " В момента на плажа са точно неговите служащи, те са същите, които довършват и хотела наоколо, той е наемател на тази част на плажа ", изясни Цонко Цонев.

" Дневник " потърси за коментар Министерство на туризма, кмета на Каварна Нина Ставрева, както и общината, Регионална инспекция за опазване на околната среда и Министерство на околната среда и водите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР