Шефовете на ITV на Coronation Street и Emmerdale са били

...
Шефовете на ITV на Coronation Street и Emmerdale са били
Коментари Харесай

Шефовете на ITV издават предупреждение към зрителите на Coronation Street и Emmerdale

Шефовете на ITV на Coronation Street и Emmerdale са били принудени да издадат предизвестие на почитателите против нова машинация в обществените медии.

Феновете са подведени до имат вяра, че сметките в обществените медии, в това число Instagram, Фейсбук и Twitter, са на самите звезди от сапунена телевизия. Но в действителност сметките са подправени. Знаменитости, в това число Алисън Кинг, която играе Карла и Кейт Форд, която играе Трейси, са едни от многото, които са имали подправени сметки, основани на тяхно име. И нещата станаха толкоз неприятни, че шефовете на ITV разговаряха непосредствено с почитателите, предупреждавайки ги за машинация.

Съвместното изказване гласи: „ Моля, имайте поради, че актьорите от Coronation Street и Emmerdale постоянно се показват в обществените медии от измамници които основават подправени сметки в платформи като Фейсбук, X, Instagram, TikTok и Telegram. " В него се прибавя: „ Като продуценти и на двете стратегии считаме, че би трябвало да предупредим феновете, че това се случва, и то видим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР