На това приказно място, предлагащо безброй кулинарни изкушения е снимана

...
На това приказно място, предлагащо безброй кулинарни изкушения е снимана
Коментари Харесай

Пиц Глория - един впечатляващ ресторант на върха на планината

На това приказно място, предлагащо безчет кулинарни изкушения е снимана основна част от сцените за един от филмите за Джеймс Бонд през далечната 1969г.
Ресторант " Пиц Глория " е ситуиран безусловно върху връх Шилторн в Бернезе Оберланд, Швейцария. Във кино лентата легандарният сътрудник прекарва доста време на това място, което е някакъв проучвателен център.
Интересен факт е, че паметната продукция оказва помощ финансово да бъде приключен този неповторим въртящ се ресторант. Естествено той не е неповторим с това, че се върти, тъй като има доста такива места по света, а по-скоро с извънредно сполучливо определената локация. Гледката тук е невероятна. Холивудската продукция е подкрепила финансово освен построяването на самия ресторант, само че и на хеликоптерната площадка към него.

#drehort #jamesbond

A post shared by zoran.z_ (@zoran.z_) on Dec 19, 2017 at 7:00am PST

Мястото е атрактивно освен с връзката си с Джеймс Бонд, само че и с обстоятелството, че местността е снабдена с най-дългата лифтова база в Алпите, а гледките измежду околната природа стопират дъха. Целогодишно тази територия е доста красива, само че въпреки всичко когато споменем за Алпите и изобщо за планини множеството хора го свързват точно със снега.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР