На територията на столицата през миналата нощ са извършени множество

...
На територията на столицата през миналата нощ са извършени множество
Коментари Харесай

Див нелегален купон в хостел в центъра на София, повечето участници – непълнолетни

На територията на столицата през предходната нощ са осъществени голям брой инспекции от екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), взаимно със Столичната районна здравна ревизия (СРЗИ), за спазването на противоепидемичните ограничения, избрани със заповед на министъра на опазването на здравето, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

При една от инспекциите служителите на реда реагирали на сигнал от жители, че в хостел на бул. " Хр. Ботев " има скупчване на хора и се хвърлят предмети на улицата. На мястото са били открити 14 лица, 11 от тях - малолетни, и 3 - пълнолетни.

За случая незабавно е известен контрольор към " Детска педагогическа стая " при Четвърто районно ръководство. Родителите на един от малолетните са отказали да дойдат и да вземат детето си. Един от пълнолетните, участвали на адреса, се е заел да го съпроводи до дома му. Всички малолетни са призовани да се явят в понеделник с родител в столичното Четвърто районно полицейско ръководство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР