На тържествена церемония в хотел Империал“ абсолвентите на Физико-технологичния факултет

...
На тържествена церемония в хотел Империал“ абсолвентите на Физико-технологичния факултет
Коментари Харесай

Връчиха дипломи на физици от ПУ

На тържествена гала в хотел „ Империал “ абитуриентите на Физико-технологичния факултет към Пловдивския университет “Паисий Хилендарски ” получиха дипломите си за приключено висше обучение.

Специални посетители на събитието бяха представители на бизнес организации в лицето на Цветелина Цоньовска от Оптикс АД, Чавдар Мандраджиев – притежател на компания Херикс ООД, Мак Дренски от Либхер България, Георги Иванов – началник информационни технологии, Виваком и други

Заместник-ректорът на ПУ с сектор „ Проектна активност “ – проф. доктор Невена Милева и деканът на Физико-технологичния факултет – доцент доктор Силвия Стоянова-Петрова насочиха одобрение към всички студенти с пожелания за здраве и триумфи.

За успешото довеждане докрай сътрудниците си поздрави и отличничката Мария-Габриела Желева.

В рамките на церемонията се организира обичайният обред по полагане на Галилеевата клетва, в която абитуриентите тържествено дадоха обещание да пазят името на Университета, да пазят почтено професионалната си подготовка и да употребяват научните си знания само за положително, за прогрес и хуманизация на света.

Последваха специфични музикални поздрави към абитуриентите от „ Duo Dominanto “ – представители на Академията за музикално и танцово изкуство, Пловдив.

Празничният ден продължи с тържествено връчване на дипломите. Те, както и грамотите на отличниците бяха връчени от заместник-ректора на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “  – проф. доктор Невена Милева и от декана на Физико-технологичния факултет  – доцент доктор Силвия Стоянова-Петрова.

За абитуриентите отличници бяха обезпечени специфични дарове от компаниите Броудком България ЕООД, Оптикс АД и Либхер България.

От Физико-технологичния факултет подчертаха, че преподавателите и чиновниците се разделят публично със своите абитуриенти от Випуск 2023, само че вратите на факултета остават отворени за всеки от един от тях.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР