На свое заседание Централното оперативно бюро на ДПС взе решение

...
На свое заседание Централното оперативно бюро на ДПС взе решение
Коментари Харесай

След БСП и ДПС отложи отчетно-изборните конференции по места

На свое съвещание Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи взе решение за отсрочване на всички регионални и общински отчетно-изборни конференции. Това оповестиха от партията.

Отмяната на събранията се постанова по отношение на ограниченията за ограничение на обществените мероприятия в заповедта на министъра на опазването на здравето заради записаните случаи на COVID-19 на територията на България.

За края на април е планувана национална конференция на придвижването, на която би трябвало да бъде определен нов ръководител на партията. По всичко наподобява, че това още веднъж ще бъде Мустафа Карадайъ. Дори е допустимо неговата кандидатура да бъде единствена.

В началото на седмицата поради ковид и Българска социалистическа партия прекрати провеждането на отчетно-изборни конференции и събрания преди конгреса. Това беше решено на изключително съвещание на Изпълнителното бюро и управлението на лявата парламентарна група. Решението бе взето, откакто спешният щаб прикани за преустановяване на мероприятия, при които се събират доста хора. В същото време единствено в София през уикенда се организираха 6 районни конференции на Българска социалистическа партия.

”В момента най-важно за нас е здравето на хората ", декларира Корнелия Нинова. "Следим обстановката и според от нейното развиване, ще вземем идващите си решения”, разяснява още водачът на Столетницата. Засега социалистите не трансформират датата на конгреса – 9-10 май.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР