На свое заседание Общопартийната контролна комисия на БСП с мнозинство

...
На свое заседание Общопартийната контролна комисия на БСП с мнозинство
Коментари Харесай

БСП изключи Добрев и Паргов от участие в Националния съвет

На свое съвещание Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия с болшинство от 17 " За " и 2 " Въздържали се " реши, че Кирил Добрев и Калоян Паргов не могат да вземат присъединяване в съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия и да гласоподават на днешното съвещание.

Днес Националният съвет на Българска социалистическа партия се събира в централата на партията, с цел да разиска резултатите от изборите за народни представители на 2 октомври.

Очаква се на пленума да се реши и дали да бъде свикан Конгресът на Българска социалистическа партия.

Събрахме близо 90 подписа за оставката на Корнелия Нинова. Това съобщи пред публицисти Калоян Паргов преди началото на Националния съвет на Българска социалистическа партия, съобщи БГНЕС.

Очакванията са да сложим началото на някаква смяна. Мисля, че това са упованията освен на нас, освен на членовете на Националния съвет, освен на регионалните и общински организации, симпатизанти, а на необятната общност. Това сподели пред публицисти Петър Витанов преди началото на Националния съвет на левицата, съобщи БГНЕС.

" Имаме задоволително сериозна маса от хора освен вътре, бих споделил и извън " , акцентира Петър Витанов. Той съобщи, че не е нужна единствено смяна в управлението на партията, а че това е първото належащо изискване. " Много дълбоки трансформации би трябвало да има в Българска социалистическа партия, с цел да можем да станем атрактивни за младите ", безапелационен е Витанов.

Той добави, че в случай че не се случат нужните промени доста хора ще изгубят мотивация и са деморализирани. " Просто би трябвало да дадем някакъв сигнал, по този начин считам ", сподели още Витанов и добави, че е уверен, че въпреки всичко левицата има и някакъв групов разсъдък и е сигурен, че ще се стигне до някакво общо решение.

Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР