На светкавична кариера в системата на БФС се радва народният

...
На светкавична кариера в системата на БФС се радва народният
Коментари Харесай

Бутат депутат от ГЕРБ на хранилка във футбола

На светкавична кариера в системата на БФС се радва националният представител от ГЕРБ Стефан Апостолов,

Без да попада в листата на съдийските наблюдаващи в професионалния футбол, 10 дни след конгреса на централата той бе назначен за подобен на мача Марек – Левски Лом от Втора лига.

И в събота съгласно формалния уебсайт на централата вторият му мач ще е дебют в Първа лига на дуела Левски – Ботев Пловдив.

Според настоящата нормативна уредба ранглистата на съдийските наблюдаващи се създава преди началото на сезона и се утвърждава от изпълнителния комитет на БФС. Така и се е случило, като всичко е оповестено от уеб страницата на централата.

Преди да влезеш в ранглистата за двете професионални групи, би трябвало да си взел участие на семинар, както и да положиш изпит във тип на тест. Стефан Апостолов не е взел участие на семинарите и изпитите. Според специалисти това е нарушаване на конвенцията на УЕФА, която е подписана от България.

Той е народен представител от ГЕРБ в последните няколко Народното събрание, като постоянно е финален в листата в Благоевград, след което се изстрелва преди всичко поради преференциите.

33-годишният Апостолов е наследник на кмета на Симитли и някогашен първокласен рефер Апостол Апостолов-Поли, написа Марица..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР