На страховит инцидент станаха свидетели зрителите на шоуто за двойки

...
На страховит инцидент станаха свидетели зрителите на шоуто за двойки
Коментари Харесай

Ужасяващи писъци в ,,Един за друг“: Участничка пострада сериозно, оставането й е под въпрос

На застрашителен случай станаха очевидци феновете на шоуто за двойки „ Един за различен “. Една от участничките си извади рамото и пропищя от мощна болежка при една от игрите.
Пролича си, че нейната половинка е гневен и упреква продукцията за случилото се. А оставането им във формата зависи от възобновяване на потърпевшата.
Водещата на подкаста на формата Денислава влезе във вилата на любовта, с цел да разнообрази всекидневието на двойките с няколко занимателни игри. В първата игра трябваше да се изправят мъже против дами, като всеки от тях трябваше да върви на ръце, до момента в който човек от същия пол му държи краката във въздуха.
На тази игра Ивана се контузи и тормози всички във вилата. „ От играчка – плачка. Не знам какво стана, тъй като се случи за секунди. Беше доста шумно, цялостен хаус и усетих, че ръката ми се изкриви и паднах на рамото си. Усетих доста мощна болежка. Яд ме е, че се контузих, тъй като ние сме тук да играем игри и да се забавляваме “, споделя тя след случая, предава Шоу Блиц.
Още с оповестяването на играта нейната половинка Ивайло изрази отвращение да се включи. „ Абе, какви са тия нелепости “, излизаше единствено от устата му. А не инцидентно всички в къщата го одобряват за огромен сухар и мъчно намират общи тематики за диалог.
След случката с Ивана той продължи да ругае и да упреква продукцията, че ги е принудила да играят тази детска игра. По-късно на Ивана й се даде късмет да си избере аватар и някоя от дамите да я замести в играта. Към момента Ивана и Ивайло се избавиха от номинация, само че в случай че тя не се оправи и се провалят на игрите, сигурно никой от къщата не би го подкрепил и с огромно увоволствие биха се разделили с тях.
Ивайло се появи като много раздразним, нервак и постоянно покачва звук на жена си, кеото не прави положително усещане на участници и фенове. „ Имам възприятието, че й протяга ръка. Има нещо психологично в погледа му “, гласи един от коментарите
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР