На снимката: Емил Соколов.Целта на Продължаваме промяната“ не беше да

...
На снимката: Емил Соколов.Целта на Продължаваме промяната“ не беше да
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ напомни, че с ГЕРБ не може да се работи

На фотографията: Емил Соколов.„ Целта на „ Продължаваме промяната “ не беше да легитимират ГЕРБ, както слушаме последните дни – че надали не виждат ГЕРБ като сътрудник. Никой в Политическа партия не вижда ГЕРБ като сътрудник. Това беше опит от страна на Политическа партия да припомнят за какво с ГЕРБ не може да се работи “.
Това сподели в изявление за ДЕБАТИ политическият анализатор и историк Емил Соколов във връзка срещата сред Политическа партия и ГЕРБ, която се организира във вторник.
„ На срещата стана ясно, че с изключение на всички основателни терзания за корупцията в ГЕРБ, чисто и по главните политики – за бюджета, за минималната заплата, за пенсиите и така нататък, има много съществени разлики. Можем да приказваме за идеологически разлики, освен по оста „ корупция-антикорупция “, счита още Соколов.„ Тази среща беше опит Политическа партия да откликне на натиска, че надали не са недиалогични, тласкат страната към избори и да покажат, че са склонни да проведaт някакъв разговор, като по този метод припомнят, че даже и разговор с ГЕРБ да се организира, проблемите остават “, изясни той.
Какво сподели срещата сред „ Продължаваме промяната “ и ГЕРБ и дефинитивно ли е разделянето сред партията на Кирил Петков и Асен Василев и Българска социалистическа партия, четете цялото изявление на следващия ден на ДЕБАТИ.БГ…
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР