На състоялите се за 13-и пореден път престижни награди Застраховател

...
На състоялите се за 13-и пореден път престижни награди Застраховател
Коментари Харесай

ДЗИ е Застраховател на годината 2020 в категория Общо застраховане

На състоялите се за 13-и следващ път влиятелни награди " Застраховател на годината, Пенсионноосигурително сдружение на годината и Застрахователен брокер на годината ”, проведени от Асоциация на българските застрахователи, ДЗИ завоюва призовото място в категория – „ Застраховател на годината – Общо обезпечаване “

На публична гала в аулата на Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси бяха връчени годишните награди в застрахователния бранш у нас за 2020 година В категория  " Застраховател на годината - Общо обезпечаване " оценката завоюва ДЗИ Общо обезпечаване.

„ Да задържаме лидерското място в застрахователния бранш толкоз години поред е отплащащо се, само че извънредно мъчно начинание. Щастлив съм, че чиновниците и сътрудниците на ДЗИ осъзнават тежестта на едно сходно отличие и работят по метод, който ни разрешава да поглеждаме с горделивост и даже изненада към все по-подобреното си показване всяка минала година. Наградата е за тях, само че и за нашите клиенти. Без тяхното доверие в компанията ни нямаше да бъдем стимулирани непрекъснато да се развиваме, тъй че да ставаме все по-добри и новаторски в тяхно облекчение “, разяснява Коста Чолаков, основен изпълнителен шеф на ДЗИ при приемането на оценката.

Авторските пластики и грамоти бяха разпределени в 9 категории, като победителите бяха избрани от експертно жури, по авансово оповестени справедливи обществени критерии.

Организатори на събитието по традиция са Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ), Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване (БАДДПО), фондация „ Проф. доктор Велеслав Гаврийски ” и Българската асоциация на застрахователните брокери.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР