На провеждащото се в Шанхай шесто издание на Международното изложение

...
На провеждащото се в Шанхай шесто издание на Международното изложение
Коментари Харесай

Международното изложение за внос е висококачествена глобална платформа за представяне на нови продукти и технологии

На провеждащото се в Шанхай шесто издание на Международното ревю за импорт дебютират огромно количество новаторски артикули, демонстриращи авангардни технологии в сфери като цифров разсъдък, зелено развиване и други

На актуалното ревю са показани за пръв път 442 нови продукта, технологии и услуги. А броят им за последните пет следващи издания са към 2000. Като първото изобщо в света интернационално ревю на национално равнище, отдадено на вноса, шанхайският панаир към този момент се трансформира във висококачествена световна платформа за търсене на евентуални благоприятни условия за взаимни нововъведения и напредък.

Китай е страна с 1,4 милиарда души население, като измежду тях над 400 милиона са със междинни приходи. Страната е голям пазар за нови технологии и артикули. Международното ревю за импорт показва новаторски артикули, които очевидно притеглят китайските консуматори, дават отговор на техните потребности и усъвършенстват качеството им на живот. Благодарение на ревюто страната притегля голям брой задгранични вложения, изключително в сферите на колите, фармацията и други

Същевременно триумфът на китайската тактика за развиване, учредено на нововъведения, предлага и на задграничните сътрудници условия за възстановяване на технологиите и нововъведенията. През последните години Китай бързо увеличи мястото си в световната ранглиста за нововъведения. През септември Световната организация за интелектуална благосъстоятелност разгласява отчет, съгласно който Китай се намира на 12-о място в тяхната годишна ранглиста и е единствената стопанска система със междинни приходи измежду първите 30 страни в класацията.

Всички нови артикули съставляват упованията на хората за по-добър живот. Международното ревю за импорт освен е платформа за търговията със артикули, само че и предлага богати запаси за световни нововъведения. В бъдеще от ден на ден международни предприятия ще се трансфорат от участници в ревюто до вложители в Китай, подкрепящи висококачественото създаване на „ Един пояс, веднъж “ в идващото десетилетие. Те ще получат освен поръчки, пазари и нововъведения, само че и безбройни благоприятни условия, предоставени от модернизацията от китайски вид.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР