На пропускателните пунктове на София няма сериозно напрежение. Най-голяма е

...
На пропускателните пунктове на София няма сериозно напрежение. Най-голяма е
Коментари Харесай

Без напрежение по КПП-та в София

На пропускателните пунктове на София няма съществено напрежение. Най-голяма е колоната от коли на пункта за инспекция при започване на Автомагистрала „ Тракия “.

За следващ ден от Министерство на вътрешните работи припомнят, че всеки, който желае да напусне или да влезе в София, би трябвало да има запълнен от шеф документ, удостоверяващ повода за пътуването или попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от уеб страницата на вътрешното министерство. И все още на всички пропусквателни пунктове не престават инспекциите, при които служители на реда желаят с изключение на заявления и персонални документи.

Пропускателните пунктове за София са следните: по пътя от Калотина за столицата при Божурище, по пътя за Перник при КПП-то на Владая, на Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас КПП-то е при разклона за Лозен, а за София - при Верила. На Автомагистрала " Струма " полицейски постове има в посока Благоевград при първия тунел, а на Автомагистрала " Хемус " - при пътен възел Яна.

По пътя сред Своге и София полицейските патрули са преди Нови Искър, а по пътя от Самоков за София - при караулката на Горубляне на изхода на София и при вилна зона " Мечката ". Между София и Бистрица и Белчински бани полицейски патрул има при вилна зона " Ярема ", а по пътя от София до Петрохан - сред Волуяк и Костинброд.

От Министерство на вътрешните работи припомнят, че смисълът на инспекциите е да се спрат безпричинните пътувания.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР