На празнични 6 септември отново чухме речи на политиците, които

...
На празнични 6 септември отново чухме речи на политиците, които
Коментари Харесай

Мира Радевa: Не е нормално премиерът да обикаля с джипката, когато навсякъде му искат оставката

На празнични 6 септември още веднъж чухме речи на политиците, които също могат да се поясняват като обръщение към хората. Какво се крие зад техните думи в актуалната обстановка на рецесия и митинги повече от 60 дни. Това проучва социологът Мира Радева в " Тази заран “ по бТВ.

" Не бих се серпантина на съответната обстановка на 6 септември, колкото на този прочувствен градус, този прочувствен звук, който мощно ме смущава. Не знам за какво в политиката рациото отива надалеч обратно и всички сме едно русло на емоционалност, която не можем да овладеем. Съвършено ясно е, че нашият политически модел е в тежка рецесия, единствено че когато имаш съществени проблеми, тяхното решение мъчно става с кряскане, както е и в едно семейство “, съобщи Мира Радева.

" Борисов направи доста неточности с несъразмерния напън и упоритост във връзка с ковид. И цялостната конюнктура на забрани изнервя хората “, счита пък социологът Мира Радева.

Според нея дебатът за конституция би трябвало да се изнесе отвън Народното събрание, който не се употребява с високо доверие. " Този план не носи смяната, която хората чакат “, сподели Радева.

Тя като дефинира като несъответстващо държанието на премиера да обикаля с джипа и да споделя за достиженията на държавното управление, когато на всички места му желаят оставката. Срещнах се с доста хора напоследък, всички питат " Според Вас какво ще стане ". Това би трябвало да отговори Борисов, сподели Мира Радева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР