На пръв поглед няма нищо смущаващо в това да използвате

...
На пръв поглед няма нищо смущаващо в това да използвате
Коментари Харесай

Проклятието на собственика: Ето защо никога не трябва да използвате чужди вещи

На пръв взор няма нищо смущаващо в това да употребявате непознати движимости - назаем или в случай че са ви подарени от някого, само че истината е, че това може да крие опасности за вас. Не единствено от хигиенична позиция, само че и от езотерична такава. Истината е, че всеки предмет носи информация и поема от силата на притежателя си. И в случай че употребявате тази движимост, ще поемете от силата на предходния притежател. 

Колкото и несериозно да ви звучи, това деяние може да ви донесе проклинание или някаква тягост, изключително в случай че се е случило нещо неприятно на индивида, от който сте взели предмета. Вещите имат памет за събития и в случай че са били благосъстоятелност на трагичен човек, тогава те ще носят отрицателна сила.

 жена

Това се отнася особено за бижутата, те гълтам още по-силно от заряда на притежателя си и го предават на идващия човек. Затова традицията да се предават бижута от потомство на потомство не е по никакъв начин добра. А още повече да приемате украшение от чужд. 

Влиянието на движимостите върху други хора се усещат по разнообразни способи: някои може да изпитат безпокойствие и горест без причина, отмалялост, меланхолия. Рядко, само че се случва човек да стартира да се трансформира, да вземем за пример, в характера, навиците, като че ли друга персона го е обладала.

В никакъв случай не взимайте и движимости, открити на улицата, даже и на пръв взор да ви се костват безобидни. Не знаете каква е историята им и не знаете при какви условия те са се оказали захвърлени на открито и какъв брой отрицателна сила са поели.

 жена

Не забравяйте и че по движимостите остават микрочастици от кожата на индивида и когато имаме допир с тях, ние придобиваме контакт на равнище молекули с тази персона. По този метод може даже, несъзнателно, да предизвикаме неприятно събитие в живота си. 

 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР