На прага сме на най-романтичния месец в годината, но някои

...
На прага сме на най-романтичния месец в годината, но някои
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

На прага сме на най-романтичния месец в годината, само че някои зодии ще изживеят същинско любовно прераждане още тази седмица! Какво ви чака в персонален проект и какви са препоръките на звездите към вас, с които да разпалите пристрастеността през идващите дни, вижте в този момент:

Овен

Скъпи Овни, тази седмица потърсете салдото във връзката си. Не подценявайте приятелите си и не се фокусирайте напълно върху половинката си, внесете малко тайнственост в връзките с колегата и ще видите какъв брой бързо ще разпалите огъня на пристрастеността посред ви. Необвързаните представители на зодията ще срещнат доста забавен човек, с който могат да изградят страхотна връзка, стига да го позволен до себе си.

Телец

Телци, през идващите дни общувайте повече с колегата, тъй като в този момент е чудесно време да заздравите духовната връзка посред ви. Очакват ви в действителност вълшебни мигове дружно. Необвързаните от вас ще имат огромна смяна в любовно отношение, която ще се задейства още през идващите дни. Може би ще преоткриете човек, който към този момент познавате.

Близнаци

Близнаци, тази седмица ще бъде гореща за вас, без значение дали сте обвързани, или към момента търсите половинката си. Ще усетите мощен прилив на полова сила, която безусловно ще ви накара да горите от пристрастеност! Ако се възползвате от този миг оптимално и го споделите с колегата си уместно, той сигурно ще бъде замаян! Свободните представители на зодията несъмнено ще оплетат някого в мрежите си, с помощта на харизмата си.

 жена

Рак

Раци, през идващите дни звездите ви провокират да помислите дали сте щастливи в актуалната си връзка. Ако отговорът е позитивен, то в този момент е моментът да започнете да градите общи проекти и да стигнете по-далеч в връзките си. Необвързаните представители на зодията може да попаднат в любовен триъгълник и безспорно ще преживеят страхотни страсти. Звездите поучават да изберат с кого ще продължат напред.

Лъв

Лъвове, в този момент е моментът да заблестите блестящо в очите на колегата си, като вземете значимо решение за връзката, което сте отлагали досега. Ще разберете дали сте избрали точния човек, а пристрастеността несъмнено ще ви завладее. Необвързаните от вас ще привлекат толкоз мощно обекта на желанията си, че той ще мисли единствено за тях.

Дева

Деви, тази седмица можете да деянията практичността си в любовта, тъй като следва да вземете някои решения. Особено необвързаните, чието внимание е заето от специфичен човек. Не се колебайте, а се решете на първата стъпка към него. Обвързаните представители на зодията ще имат шанса да обсъдят значими тематики с колегата си, а за какво не и да му поднесат сантиментална изненада.

Везни

Скъпи Везни, предстоят ви доста позитивни промени в любовта тази седмица. Бъдете смели и открити с колегата си, тъй като в този момент това ще ви донесе най-вече изгоди. Необвързаните представители на зодията най-сетне ще срещнат човек, който ще завоюва вниманието им за дълго време.

Скорпион

Скорпиони, тази седмица ще бъде доста специфична за вас в любовно отношение. Ще получите самопризнание от колегата си, което очаквате от доста от дълго време. Връзката ви безусловно ще се прероди! Свободните Скорпиони ще имат доста буйни прекарвания, а кой знае - едно от тях може да е с бъдещата им половинка!

 жена, мъж

Стрелец

Стрелци, тази седмица звездите ви провокират да оставите работните си задължения настрани и да обърнете повече внимание на обичания си човек. Организирайте сантиментално пътешестване или просто вечеря на свещи и мигове, отделени единствено за вас. Необвързаните от вас ще срещнат някого, който ще завоюва сърцето им мигновено.

Козирог

Скъпи Козирози, през идващите дни ще срещнете човек, който безусловно ще преобърне любовния ви живот. Съветът на звездите, изключително в случай че сега сте обвързани, е да помислите за щастието си. Бъдете практични, опознайте новата си тръпка и вземете решение дали това е мечтаната ви половинка.

Водолей

Водолеи, чакат ви доста красиви моменти с обичания човек, не ги пропускайте. Звездите ви дават зелена светлина даже да вземете къса отмора от работните задължения, с цел да се посветите на колегата си. Няма да съжалявате! Необвързаните представители на зодията също ще изживеят доста буйни мигове, а с кого - ще останете в действителност сюрпризирани!

 мъж, жена

Риби

Риби и тази седмица ще бъдете все по този начин прочувствени, каквито сте постоянно, само че внимавайте да не вземете преждевременно решение в любовта. Проявете самообладание към обичания човек, тъй като той има потребност от това в този момент. Необвързаните представители на зодията ще имат ново запознанство и ще се почувстват духовно привлечени към този човек, тъй като е необикновен събеседник.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР