На последното си заседание за тази година правителството отпусна 1,5

...
На последното си заседание за тази година правителството отпусна 1,5
Коментари Харесай

Кабинетът отпусна 1,5 млн. лв. за нова спортна зала за художествена гимнастика

На последното си съвещание за тази година държавното управление отпусна 1,5 млн. лева за нова спортна зала за националния ни тим по художествена гимнастика. Тя би трябвало да бъде построена до края на 2019 година

С решението си да отпусне 1,5 млн. лева за нова зала за художествената гимнастика държавното управление извърши обещанието си, обещано на Националната федерация през септември.
Бойко Борисов, министър-председател: Ние би трябвало да си изпълняваме уговорките. Иначе всички обичат да се снимат доста, а като би трябвало да се построи зала, като би трябвало да се прави работа, малко мераклии се явяват.
Новата зала се чака да бъде единствено на 10 м от в този момент съществуващата на стадион " Раковски ", като двете ще бъдат свързани с топла връзка.
Бойко Борисов, министър-председател: Младен трябваше да даде един декар от вътрешно министерство. Дали сте го? Добре. Е, с цел да се разшири, би трябвало да се вземе отнякъде. Такъв е животът.
На съвещанието на кабинета пристигна целият ни тим по художествена гимнастика и президентът на Федерацията Илияна Раева, които подариха на премиера златна топка със своите подписи за витрината на премиера.
Илияна Раева, президент на Националната федерация по художествена гимнастика: Това е най-красивият коледен подарък, който може да получи националният тим по художествена гимнастика. Години наред сме мечтали да имаме зала, която да може да побере всички национални гарнитури и да можем да упражняваме, тъй че нашите триумфи освен да не престават, а да стават и по-големи.
Новата зала би трябвало да бъде приключена до края на 2019 година
 Кабинетът отпусна средства за нова зала за тима по художествена гимнастика Кабинетът отпусна средства за нова зала за тима по художествена гимнастика
На последното си съвещание за тази година държавното управление отпусна милион и половина лв. за нова зала за Националния ни тим по художествена гимнастик...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР