На петото издание на конкурса за чиста журналистика Web Report

...
На петото издание на конкурса за чиста журналистика Web Report
Коментари Харесай

Две номинации и една награда за СЕГА в петия Web Report

На петото издание на състезанието за чиста публицистика Web Report имаше мощно наличие на СЕГА с две номинации, една премия и един оръженосец. 
Двамата номинирани в състезанието бяха нашите създатели Таня Петрова и Диян Божидаров. 
Статията на Таня " Мастити предприемачи са " изпаднали " от порочния лист със заменките " беше номинирана в раздел " Икономика " и стигна до финалния кръг, само че не бе удостоена с премия. 
Другият ни номинант Диян Божидаров бе почетен и още по какъв начин. Той пребори конкуренцията със обществено ангажирана публикация в раздел " Спорт " на състезанието. Награденото заглавие - " Бедното дете няма право да стане Стоичков ", очевидно е докоснало журито там, където би трябвало да бъде допряно, и ето ти грамота плюс парична премия. 
Тъй като Диян бе ангажиран да написа шедьоври, като негов оръженосец на местонаграждаването в клуб " Перото " се явих аз и одобрих оценката от негово име и от името на СЕГА. Диян го награждават за повторно в този конкурс. 
Пред публиката приказвах малко и полупатетично. Предупредих ги, че не съм Диян, ами съм Иво и казах, че е огромна привилегия да работи човек в свободна медия като СЕГА, тъй като в свободната медия човек може да напише висши нелепости като мен, само че може да се пишат и свестни материали, почтени за премия в подобен влиятелен конкурс. 
Клуб " Перото " ме приветства бурно и уредниците се замислиха дали да не ме наградят и мен някой път, само че бързо отръскаха тази мисъл от себе си. 

Лауреатът Диян Божидаров, двукратен носител на Web Report, с пичовска фотография край морския бряг. 

Номинантът Таня Петрова: " Доволна съм от състезанието, тъй като участвах с хубава публикация ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР