На пазар се отдаде президентското семейство. България Днес улови държавния

...
На пазар се отдаде президентското семейство. България Днес улови държавния
Коментари Харесай

Радеви на пазар с НСО! Президентшата събра погледите с бели маратонки и впит гащеризон

На пазар се отдаде президентското семейство. " България Днес " улови президента Румен Радев и неговата брачна половинка Десислава да обикалят в обичаните бутици на първата дума напълно покрай " Дондуков " 1 в юнските жеги.

Двамата бяха прецизно обградени от чиновници на НСО, които бдяха за тяхната сигурност. За президентшата дава отговор специфична служителка на службата. Тъй като двата магазина за елегантни облекла се намират напълно покрай постройката на президентството, семейство Радеви се разходиха пешком без автомобил на Национална работа " Охрана ". Деси Радева събра погледите на инцидентни минувачи с бели маратонки и черен гащеризон, впит по нея и очертаващ извивките на тялото й. " Въоръжена " с тъмни очила, съвременна тузарска чанта и свежо боядисана коса, Радева поздрави минаващи наоколо жители.

Досущ като двойка на върха на любовта, Деси и Румен Радеви се разходиха, хванати за ръце . " Изглеждат като влюбени младежи, да са живи и здрави ", усмихнато подмятна стара жена, минавайки около свитата. Деси не пропусна да влезе в обичаните си бутици, от които най-често пазари рокли за публични визити, при които съпровожда президента. Цените на някои от тоалетите варират към 1000 лв., до момента в който по-специална селекция облекла надскачат няколко хилядарки.

Радева постоянно може да бъде видяна на шопинг с изключение на в своите желани бутици, и в столични молове. Тя с интерес обикаля в разнообразни магазини, търсейки най-подходящата рокля и тоалет за идната публична аудиенция, в която съпровожда брачна половинка си. Или да напазарува по-ежедневни облекла и аксесоари, с които да се усеща комфортно. Винаги по време на шопинг туровете из бутиците Радева е придружена от охранители от НСО, които бдят за нейната сигурност. При доста пазарувания тя е със свои приятелки, които я съветват кой тоалет по какъв начин й стои и дали е подобаващ за съответния сезон и събитие.

Тоалетите на брачната половинка на президента се наблюдават под лупа при всяко публично събитие и постоянно провокират полярни мнения. Така беше при визитата на Новогодишния концерт на Виенската филхармония, когато се появи с розова рокля с дантели, и на визитата при британската кралица Елизабет, на която отиде с прилепнала рокля в кралско синьо с дължина до коляното.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР