На първо място, трябва да сме умерени в очакванията си

...
На първо място, трябва да сме умерени в очакванията си
Коментари Харесай

Как да възпитаме мъжа - II

На първо място, би трябвало да сме умерени в упованията си – възпитанието на Христова Възраст, напълно не може да се съпостави с това на невръстна. Резултатите, които можете да постигнете зависят директно от „ изходния материал ”. Затова не хранете наивни очаквания, че със силата на любовта си, ще извършите от алкохолика трезвеник, от грубиянина грижлив мъж и от безделник - работливец. Но в случай че половинката ви не пие, не се бие и не чака за всичко на вас, значи има добър капацитет. Ако на всичкото от горната страна се преценява с мнението ви – значи е скъп.

Когато поставяте задания на обичания, не очаквайте съвършени резултати. Ако банята не е излъскана до искра, това напълно не значи, че не се е постарал. Просто има надалеч по-скромни показа за непорочност. По същия метод, изпращайки го самичък до магазина, рискувате да не получите тъкмо тези артикули, които ви трябват. Но да покажете неодобрение в този миг, е допустимо най-погрешната тактичност. Ентусиазмът му ще бъде сплескан от раз и към този момент мъчно ще го увещаете да ви анулира в каквото и да е.

Най-добре е в начало да ходите на покупки дружно. Така половинката ви ще научи какъв тъкмо прахуляк за пране ползвате и какво сирене купувате. На по-късен стадий, ще бъде задоволително единствено да му изготвяте лист с покупки. Рано или късно половинката ви ще вникне в закономерностите на вашия усет и ще може всичко да избира самичък.

Малко по-трудно е да привлечете обичания в кухнята. Затова е изцяло разрешено да прибегнете до дребна ловкост, като да вземем за пример да купите допустимо най-сложният кухненски робот и да заявите, че не можете да боравите с него. А както знаем мъжете обичат да си играят с всевъзможен тип механически съоръжения. Така ще предоставите прелестна опция на половинката си, да покаже подготвеност и умения. Веднъж добил убеденост в кухнята, доста скоро той ще стартира да се включва и в другите действия – миене на съдове, нарязване на продуктите и даже готвене. Само не забравяйте, да се възхитите на кулинарните му шедьоври. Комплиментите в фамилния живот, като предписание, имат чудодейна мощ.

Вместо общоприетите женски упреци, използвайте логичен причини. Например, обяснете му, че в случай че около домакинските отговорности, не ви остава задоволително достатъчно време да се погрижите за себе си, скоро ще се превърнете в повлекана. Тази вероятност сигурно ще го стресне.

И както казахме, в никакъв случай не забравяйте за похвалата! Цветето не би могло да разцъфне, в случай че не се полива задоволително. Много съумели мъже декларират, че дължат всичките си триумфи на своята жена. Това не е нито предпочитание да й угодят, нито непотребна невзискателност, а потвърден факт. Ако непрекъснато повтаряте на колегата си, че е кадърен, интелигентен и добър, той ще бъде точно подобен. Имайки вашата поддръжка, той ще добие убеденост в себе си и ще се постарае да осъществя всичките си гении.Продължава: Как да възпитаме мъжа - I
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР