На паркинг в Илинойс бе заснет камион със запалено ремарке,

...
На паркинг в Илинойс бе заснет камион със запалено ремарке,
Коментари Харесай

Запали се автовоз с най-новия Ford Bronco

На паркинг в Илинойс бе сниман камион със запалено ремарке, в което имаше два екземпляра от дълго чакания нов Ford Bronco от шесто потомство. Производството на новото SUV ще стартира едвам през май тази година, като сега Ford продължава да тества високопроходимия автомобил в разнообразни елементи на Съединени американски щати.

Изгорелите коли са от предварителни образци на SUV-то, които са предопределени точно за упоменатите проби. Камионът с изгорялото ремарке е забелязан паркиран в американския град Грийнвил, Илинойс. Съдейки по вредите, не става дума за самозапалване на Bronco. Проблемът тук явно е в ремаркето.

Вероятно то се е запалило или от спукана гума, или от блокирала спирачка. И двата автомобила са в наточените офроуд модификации - алено Bronco - Wildtrak с пакет Sasquatch и черно - модел Badlands. Очевидно от Ford са ги транспортирали на някой офроуд полигон.

Подготовката за производството на новото Bronco и финалната конфигурация на оборудването ще стартират на 18 март, а първите серийни всъдеходи би трябвало да дойдат при притежателите в края на юни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР