На официална церемония днес ръководството на профилираната природо-математическа гимназия награди

...
На официална церемония днес ръководството на профилираната природо-математическа гимназия награди
Коментари Харесай

ППМГ – Враца отново награди учениците с най-високи резултати /снимки/

На публична гала през днешния ден управлението на профилираната природо-математическа гимназия награди изявени свои ученици и техните учители. ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца е с максимален брой участници в страната, класирани за Националния кръг на олимпиадата по български език и литература. Финалния кръг на олимпиадата ще се организира от 31.03.2018 година до 01.04.2018 година в гр. Сливен. В него ще вземат присъединяване седмокласниците: Цветина Божидарова Статкова, Румен Мартинов Иванов, Елица Георгиева Павлова и Радина Радославова Михайлова с преподавател Милена Иванова. Във възрастовата група VIII – X клас ще състезава деветокласничката Вероника Цветелинова Григорова. Неин преподавател е Миглена Севдалинова. За нациoнален кръг на олимпиадата по български език и литература са класирани още: Мария Лилова Дилова и Станислава Василева Конова от XI клас, с преподавател Камелия Ангелова. Във възрастовата на дванадесетокласниците ще взе участие Теодора Ивайлова Иванова, с преподавател Татяна Каленска. Наградите връчи госпожа Соня Дамянова - старши специалист по Български език и литература в районното ръководство на образованието. Прочетен бе и приветствен адрес от началникa на РУО - Враца г -жа Галина Евденова.
ППМГ – Враца ще има собствен представител и на Националния кръг на олимпиадата по химия и запазване на околната среда. Това е седмокласничката Биляна Иванова Герчева, с преподавател Соня Илчева. Тя реализира пети резултат в страната на регионалния кръг на олимпиадата.
Директорът на гимназията госпожа Татяна Василева сервира специфични поздравления на учениците и техните учители и им пожела чудесно показване на идните националните кръгове на олимпиадите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР