На някои може и да не се хареса, че ползвам

...
На някои може и да не се хареса, че ползвам
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Честит празник и на жените, които се включиха във войната в Сирия

" На някои може и да не се хареса, че употребявам 8 март за платформа, само че да, тя е вярната дата. За да знаете за какво доста дами в Сирия се включиха във войната. За да запазят метода си на живот.
Едната фотография е от моят невернически ръководен от деспот Махарде, където женските тимове по хандбал, волейбол и баскетбол са едни от най-хубавите в страната. За разлика от мъжките, които са измежду най-слабите, само че това май не трябваше да го споделям.
 Дахер Ламот: Какво вършат сред 15 и 20 хиляди уйгури в Сирия, прилежно вкарани и подготвени от Ердоган? Дахер Ламот: Какво вършат сред 15 и 20 хиляди уйгури в Сирия, прилежно вкарани и подготвени от Ердоган?
Уйгури. Всички медии, от CNN през Ал-Джазира до BBC, напоследък са се засилили да приказват за уйгурите. Вчера даже Канада офиц...

Честит празник на дамите, които главно популяризират Махарде ", във Facebook.
" На другата фотография са радващите се на чудесна народна власт и още по-чудесен шериат в бунтовническите региони. Честит празник и на тях, те не са отговорни, че са израснали в такава среда. То и по тази причина единствената олимпийска шампионка на Сирия е от моята улица, а не от салафитските им среди. Посланието? Схващате го, нали?
За страдание има доста места по света, които бълват повече тъга и ненавист, само че неприятните дни могат да бъдат понижени с празници като днешния.
 Анализ: Как Либия се трансформира от страната с най-голям стандарт в Африка в такава с пазари за плебеи Анализ: Как Либия се трансформира от страната с най-голям стандарт в Африка в такава с пазари за плебеи
Медиите в Европа и Съединени американски щати честват 10-годишнината от свалянето на Кадафи в Либия. Нека кажем, че той е бил урод. Но тогава какво да каже...
Честит празник. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР