На новите избори предлагаме същото - откритост, честност, спиране на

...
На новите избори предлагаме същото - откритост, честност, спиране на
Коментари Харесай

Лорер към служебния кабинет: Положихме едно добро начало – да продължим напред с приемственост в политиките

На новите избори предлагаме същото - неприкритост, почтеност, прекъсване на кражбите, с цел да има повече за всички – както за жителите, по този начин и за бизнеса. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер.

Той разясни, че не познава служебния министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев.

Но това няма отношение към главната задача на служебния кабинет, която цялото българско общество чака да види - за България е доста значимо в този основен миг на неустановеност в света да бъдат обезпечени непоклатимост и почтени избори. Иска ми се господин Пулев да продължи политиката за напредък на българската стопанска система през иновационни технологии. Вярвам, че с чудесния екип, който оставям, господин Пулев ще има една много градивна задача, съобщи Лорер.
Той означи, че всички в " Продължаваме промяната " виждат в назначението на Илин Димитров от Политическа партия за длъжностен министър на туризма позитивен знак от администрацията на президента. Радваме се, че по този метод президентската институция обезпечава приемствеността на политиките, които България заслужава, уточни министърът на нововъведенията и растежа в оставка.
До момента социологическите разбори демонстрират, че доверието в Политическа партия и изобщо в ръководещата коалиция е съвсем там, където беше и по време на изборите. Това значи, че оттук насетне резултатите ни могат единствено да се усъвършенстват и че българските гласоподаватели са видели работата ни в посока да спрем кражбите. Увеличените заплати на медици, на учители демонстрират, че когато кражбите бъдат лимитирани, има повече пари за всички, сподели Даниел Лорер, представен от novini.bg.

Той заяви, че следва управителните органи на Политическа партия да се съберат и да се вземе решение дали да бъде признато предлагането от " Демократична България " за явяване на изборите в коалиция.

Лорер разяснява и препоръчаната от водача на ГЕРБ Бойко Борисов коалиция.

Те са сетили за тези шест точки 12 години по-късно. Никой не може да бъде подведен, че тези точки са нещо, в което в ГЕРБ имат вяра. ГЕРБ и сега е със същото управление, което ни докара до последното място в Европейския съюз по приходи и до взаимозависимост от Русия. Това предложение е леко хумористично, в случай че не става въпрос за бъдещето на страната ни, акцентира министърът на нововъведенията и растежа в оставка.
Той съобщи, че задграничните вложители са възобновили своя интерес към България, тъй като са осъзнали, че България има късмет да стане правова страна, в която никой няма да рекетира бизнеса. Всички неща, които сме дали обещание, стартират да се материализират. Статистиката за икономическите резултати демонстрира, че се движим в вярната посока, сподели Даниел Лорер.

Той се обърна задочно към служебното държавно управление с думите: " Положихме едно положително начало – да продължим напред с последователност в политиките ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР